sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hulina viikonloppu

Perjantaina saatiin vieraita Tyrnävältä, kun Katja &bc tyttö Kisma tulivat lentäen messukeskuksen näyttelyyn ja meille kyläilemään. Kävimme tepastelemassa Torstin kanssa lentokentällä ja siellä oli sitten niin jännää: ihmisiä, pyörillä kulkevia matkalaukkuja ja tavaran toimittajia rämisevän rullakon kanssa. Kaikesta selvittiin kuitenkin omin jaloin ulos asti.
Jännittävän lentokenttäkierroksen jälkeen piti päästä hieman jaloittelemaan. Onneksi matkan varrelta löytyi puisto, jossa voitiin päästää suurempia höyryjä.
 
Sitten lähdettiin vielä Helsinki turneelle. Auto jätettiin Eliel parkkiin, josta ensin noustiin hissillä maan tasalle. Ihmisiä poukkoili sieltä täältä, joten aluksi mentiin melko lyhyellä remmillä, ettei ketään astu päälle. Matka jatkui rautatieaseman hallin läpi Asematunneliin läpi Stockmannille. Stockalla lemmikkiosasto oli muuttanut yläkerroksiin, joten päätimme pyörähtää takaisin ja tulimme Vanhan ylioppilastalon kulmalla olevalle joulutorille. Tässä otettiin sitten kuva "poron" kanssa.
Lauantaina Kisma sai näyttelystä "erinomaisen sertinarvoisella" ja oli junnutyttöjen 3. Sunnuntaina Kisma sitten keräsikin vähän kotiin viemisiä: JunioriVoittaja -12 ja serti! Onnea vielä kerran.
Torsti ja Turo ulkoili isännän kanssa ja sunnuntain kävi treenaamassa raunioilla. Oli ollut taas super hyvä. Emäntä sen sijaan pyöritti pari kehää messarissa, joten kaikielle riitti ohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti