sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Etsintä harjoitukset Haikon kartanossa

Saimme ainutkertaisen tilaisuuden päästä harjoittelemaa Haikon kartanon majoitustiloihin, kun tilat uudistetaan täysin. Ensin noustiin hissillä toiseen kerrokseen, josta etsintä aloitettiin. Muutamalle osaavammalle pelastuskoiralle otettiin etsinnät kahdessa kerroksessa, muuden hoitaessa etsinnät yhdessä kerroksessa.  Ensin oli Turon vuoro. Turo toimi kuin olisi etsinyt tutussa paikassa. Harvinaisen hyvin onnistui rullailmaisu eli Turo muisti mistä huoneesta oli löytänyt maalimiehen.  Valitettavasti tämä Blogger ei enää salli kuvien hakemista omasta kansioista. Kun keksin ratkaisun saadaan Turostakin muutama kuva tänne.
 
Torstin kuvat: Marko Klapuri
Ja sitten oli Torstin vuoro. Maalimiehet olivat piiloutuneet huoneisiin ja pötköttelipä yksi rakennustelineellä. Torsti etsi erinomaisesti vaikka kerrokseen asennettu lämpöpuhallin pitikin aikamosita pörinää. Torsti etsi oudosta paikasta ja äänistä huolimatta jokaisen huoneen huolelliseti ja haukkui reippaasti jotaisen maalihenkilön. Tässä maalimies on juuri löytynyt ja Torsi ilmoittaa siitä ponnekkaasti.
 
"Anna se palkka heti tänne! "
 Kiitos Anna-Mari Matikainen ja maalimiehet! Tämä oli hieno tilaisuus päästä Haikon kartanoon ja saada kaupan päälle oikein mukavat harjoitukset.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti